Althaia

Medicina familiar i comunitària

Althaia és centre col·laborador docent de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària (UDM d’AFiC) Catalunya Central per a la formació de metges i infermeres residents especialistes en Medicina Familiar i Comunitària i Atenció Familiar i Comunitària, respectivament. La relació va néixer l’any 1995 quan l’Hospital General de Manresa (avui Hospital Sant Joan de Déu) va acreditar-se com a centre col·laborador per a la formació sanitària especialitzada en Medicina Familiar i Comunitària.

Formació personalitzada

Althaia ofereix als residents de Medicina Familiar i Comunitària de la UDM d’AFiC una formació personalitzada, de manera que al tercer any de residència són els propis residents els que configuren el seu calendari de rotacions. Disposen de fins a 8 mesos de rotacions optatives a escollir per els mateixos MIR, segons les seves àrees d’interès.

Un resident més a l’hospital

Els residents de Medicina Familiar i Comunitària són un professional més als diferents serveis d’Althaia. El nombre de residents permet que no coincideixin més de dos residents en un mateix servei, fet que en facilita la integració.