Althaia

Postgrau

Formació als futurs especialistes

La docència postgraduada a Althaia, està acreditada, des de l’any 1994 pel Ministeri de Sanitat, per formar Metges Interns Residents (MIR). Actualment té acreditació per a formar especialistes de Medicina Interna, Medicina Intensiva, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Psiquiatria, Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia, Cirurgia General i Digestiva, Anestesiologia i Reanimació, Oncologia Mèdica, Psicologia Clínica, Infermeres en Salut Mental i Llevadores.

A Althaia també es formen residents de les especialitats de Medicina Familiar i Comunitària i Infermeres d'Atenció Familiar i Comunitària de la Unitat Docent Multiprofessional de l'Institut Català de la Salut de la Catalunya Central.

La formació dels residents es realitza segons la guia de l'initerari formatiu tipus (GIFT) de cadascuna de les especialitats, que inclouen tots els aspectes propis de l'especialitat (coneixements i habilitats), així com altres aspectes de formació transversal que faran del resident un professional amb un desenvolupament més íntegre i global.

D'altra banda, estudien a la nostra institució estudiants d’Infermeria de la Fundació Universitària del Bages fent les pràctiques dels postgraus i màsters universitaris.

 

 

 

Residents 2017

Un recull del dia a dia dels futurs especialistes que es formen a la Fundació Althaia