Althaia

Àrea infermera

Cuidant les persones, contribuint al desenvolupament de la professió

La divisió d’infermeria és la més nombrosa d’Althaia, constituint el 51.4% del total de la plantilla. Infermeres, llevadores, tècnics, auxiliars d’infermeria, cuidadores i portalliteres sumem més d’un miler de professionals que es responsabilitzen de les cures i cobreixen les necessitats de la població atesa les 24 hores del dia, 365 dies a l’any.

Actuacions

Les actuacions de les infermeres es fonamenten en el model de necessitats i s’integren en tots els processos relacionats amb els problemes de salut de les persones i de les seves famílies, en diferents línies d’atenció: promoure i mantenir la salut, prevenir, millorar, curar o ajudar a viure amb la malaltia o discapacitat i acompanyar en el procés del final de la vida.

Objectiu

El nostre objectiu fonamental és el de “cuidar”, oferint una atenció professional, segura, integral i personalitzada, és per això que les línies de treball del nostre dia a dia també van encaminades tant a l’avaluació dels nostres resultats en salut com en donar la millor qualitat en cures, i sempre, amb el compromís de contribuir al desenvolupament de la professió.
Volem fer-vos partícips de l’esforç i la il·lusió que posem en el nostre dia i a dia per anar millorant les cures vers la nostra població.

 

Organització i Àrees de gestió

 

Directora d'Infermeria                                                                                                                                                                                                         

 Sra. Assumpta Prat          

Subdirectora

Sra. Teresa Segarra