Althaia

Concertar una visita

Al Servei de Consultes Externes s'hi pot accedir:

Enviat per el metge de capçalera o l'especialista: Per a una primera visita, el seu metge el derivarà al nostre centre mitjançant un volant. Aquesta sol·licitud arriba directament a l'Hospital i vostè rebrà la notificació del dia i l'hora de la visita per correu o per telèfon.

Citat des del Servei d'Urgències: Després d'una atenció urgent, i si el metge ho considera necessari.

Citat des de l'àrea d'Hospitalització: En el moment de l'alta hospitalària, li concertaran una propera visita a Consultes Externes, per tal de fer el seguiment del seu procés.

Què he de portar el dia de la visita?

. Full de citació de programació de visita
. La Targeta Sanitària Individual (TSI) si heu de ser atesos pel Servei Català de la Salut
. En cas que vingueu per mútua cal que aporteu la documentació estipulada segons el requeriment de la vostra entitat asseguradora
. Si disposeu de proves complementàries d’interès per la vostra consulta us preguem les presenteu el dia de la visita.

On he d’anar?

En el full de citació de la visita envida per correu, o bé per telèfon, us informarà d’on us heu de presentar.

Funcionament del gestor de cues

La gestió d’admissions a consultes externes de l’edifici Sant Joan de Déu està automatitzada pel sistema Qmàtic. Quan arribeu a l’edifici de consultes externes cal que passeu el full de citació pel lector de codi de barres o introduïu la Targeta Sanitària Individual (TSI) per la ranura de la torre del gestor de cues per tal de confirmar la vostra arribada.

Tot seguit heu de recollir el tiquet que us indicarà la planta, el consultori i el vostre número de torn. Sereu avisats a través d’una pantalla lluminosa i amb una alerta sonora.
Per visites posteriors, no us oblideu de passar pel taulell de consultes externes quan sortiu de la consulta per tal que us donin hora per la propera visita.

Com puc saber quant temps falta perquè m’avisin?

Adreçant-vos a un mostrador de consultes externes o bé per telèfon trucant al 93 873 30 03

Com m’avisaran?

El poden avisar tant per carta com per telèfon, per això és molt important tenir totes les dades personals actualitzades.

Com puc demanar hora de visita?

Per demanar una visita successiva podeu adreçar-vos al mostrador de consultes externes de 8 a 20 de dilluns a divendres o bé trucant per telèfon al 93 873 30 03 de 8 a 21 h.