Les alteracions en la conducta d’infants i adolescents serà el tema central de la segona edició del congrés estatal que organitzen conjuntament Althaia i Ampans. Com en la primera edició, l’organització d’aquest II Congrés d’Alteracions de Conducta s’emmarca en la línia de col·laboració estratègica que porten a terme les dues organitzacions tant pel que fa a accions de formació de professionals com en altres àmbits com l’assistència. El congrés tindrà lloc a la Torre Busquet de Manresa el proper divendres, 25 d’octubre, a partir de les 9 del matí. Entre els diferents ponents del Congrés destaquen George Sugai, Director del “Center […]
" />

Althaia i Ampans organitzen la segona edició del Congrés de Conducta

Les alteracions en la conducta d’infants i adolescents serà el tema central de la segona edició del congrés estatal que organitzen conjuntament Althaia i Ampans. Com en la primera edició, l’organització d’aquest II Congrés d’Alteracions de Conducta s’emmarca en la línia de col·laboració estratègica que porten a terme les dues organitzacions tant pel que fa a accions de formació de professionals com en altres àmbits com l’assistència.

El congrés tindrà lloc a la Torre Busquet de Manresa el proper divendres, 25 d’octubre, a partir de les 9 del matí. Entre els diferents ponents del Congrés destaquen George Sugai, Director del “Center for behavioral Education & Research” de la Universitat de Connecticut dels Estats Units, i el britànic Edwin Jones, membre honorari de la Facultat de Salut, Esport i Ciència de la Universitat de Glamorgan a Gales. El Congrés compta amb la col·laboració dels Departaments d’Ensenyament, Salut, i Benestar i família.

Per conèixer més detalls sobre el programa només heu de clicar aquí.

Inscripcions
Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web del Congrés en el següent enllaç:
www.ampans.cat/congresoconducta/inscripcions

Twitter
També podeu seguir tota l’actualitat del Congrés a través del Twitter

Translate »