Althaia

Salut mental

Atenció en salut mental i addiccions a infants, joves i adults

Els recursos de la Divisió de Salut Mental formen part de la Xarxa Especialitzada de Salut Mental i Addiccions i donen resposta, mitjançant diferents dispositius de diferents nivells assistencials, a les necessitats de les persones, i als seus familiars, amb problemes de salut mental i addiccions.  

Així mateix, donem resposta en salut mental i addiccions a diferents recursos ubicats a l'àrea d'influència de la Fundació Althaia: Bages, Berguedà, Cerdanya i Solsonès.

 

Edifici CSAM

Inaugurat l’abril del 2007, el Centre de Salut Mental d’Althaia aglutina bona part dels recursos i programes assistencials de salut mental. L’edifici està estructurat en tres àrees: la dedicada a infants i joves, la d’adults i la d'addiccions i drogodependències. Compta amb 29 despatxos de consultes externes, dos hospitals de dia –un per adults i un per a adolescents-, i una zona de dispensació de metadona i atenció als pacients drogodependents. A més, compta amb dues una sales on es realitzen les teràpies de grup.

 

Edifici MOSAIC

En l'entorn del Convent de Santa Clara, l'edifici Mosaic acull el projecte que li dona nom. El projecte MOSAIC és un pla integral d'atenció social i sanitària per a les persones amb problemes de salut mental i addicions a la comarca del Bages. Des d'aquest espai es facilita l'ús comunitari dels espais, que afavoreix la integració i contribueix a lluitar contra l'estigma social.
Aquest mateix edifici és la seu de dos programes assistencials de la Divisió de Salut Mental d’Althaia: el Centre de Dia i el Pla de Serveis Individualitzat.

 

Com arribar

  

 

              

Som a:  

Carrer Dr. Llatjós s/n                  
08243 Manresa                          

T. 93 875 93 00 (general Althaia)
F. 93 875 93 09

Edifici CSAM Ext: 3188 - 3189 -  3190
Hospital de Dia Adults. Ext: 3181
Hospital de Dia Adolescents. Ext: 3183

Edifici Mosaic Ext: 6293
Centre de Dia Ext: 6292

Consultes
T. 93 873 30 03

                                                               
                                           

 

 

Director de la Divisió de Salut Mental
Dr. Pere Bonet

Servei Infanto Juvenil
Dra. Àurea Autet

Servei d'Adults
Dr. Eduard Pons

Addiccions
Dra. Blanca Coromina
Centre de Salut Mental d'Adults
Dra. Elisabet Gorgues
Unitat d'Urgències aguts i subaguts
Dr. Evaristo Nieto
Hospital de Dia i Servei de Rehabilitació
Dr. Jordi Gimenez-Salinas

Unitat d'Infermeria
Sra. Rosa Comellas