Althaia

30 Març 2017

image

Jornada de Portes Obertes per a futurs residents

10:00 - 13:00

Hospital de Sant Joan de Déu

El proper dia 30 de març es durà a terme la Jornada de Portes Obertes a Althaia, dirigida als futurs especialistes que en breu triaran plaça. Estarà conduïda pels mateixos professionals residents que actualment estan realitzant la seva formació especialitzada a la institució.

L’objectiu és que els futurs especialistes en formació que hagin d’escollir una plaça puguin disposar, de primera mà, de tota la informació relacionada amb la formació sanitària especialitzada a la capital del Bages.

Els actuals residents d’Althaia seran els encarregats d’explicar com fan la formació i quines són les especialitats que poden fer-se a Manresa.

 

Es farà una visita per les unitats docents per conèixer les instal·lacions i els professionals que hi treballen. També hi haurà un recorregut per les instal·lacions docents de l'hospital: sala d'actes, aules, sales d'estudi i unitat de recerca.

PUNT DE TROBADA:
Hospital St. Joan de Déu 
C/ Dr. Joan Soler, 1-3, planta 0 (taulell d'informació)
Manresa 

CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA:
Per confirmar la vostra assistència, contacteu abans del dia 29 de març amb la Secretaria de Docència de la Fundació Althaia.
Sra. Irantzu Elorz
tel. 93.875.93.00 ext. 3021
ielorz@althaia.cat