Althaia

Notícies

L'actualitat de la Fundació
El projecte d’impressió d’aliments en 3D posa a prova menús complets i estudia l’impacte en la qualitat de vida de les persones amb disfàgia
El projecte d’impressió d’aliments en 3D posa a prova menús complets i estudia l’impacte en la qualitat de vida de les persones amb disfàgia

La prova, que es realitzarà el mes de febrer, està oberta a totes les persones amb disfàgia o problemes de deglució de l’àrea d’influència de la Fundació Althaia · Un estudi de recerca de la Fundació Universitària del Bages - UManresa analitzarà l’impacte que els aliments impresos en 3D poden tenir en la qualitat de vida de les persones amb problemes de deglució

Una professional d’Althaia, guardonada per un article sobre recomanacions ètiques a les unitats de cures intensives durant la pandèmia
Una professional d’Althaia, guardonada per un article sobre recomanacions ètiques a les unitats de cures intensives durant la pandèmia

La Fundació Mutual Médica lliura el premi especial COVID-19 Dr. J. Font a la Dra. Olga Rubio, cap clínic del servei de Medicina intensiva d’Althaia i primera autora de la publicació. L’article, publicat a la revista especialitzada ‘Medicina intensiva’, va ser un important suport als professionals a l’hora de prendre decisions durant la primera onada de la pandèmia

Accions del document